астро
О, не! Пак ли ретроградна Венера?! ft. Rady and the stars

О, не! Пак ли ретроградна Венера?! ft. Rady and the stars

Изчетох невeроятния пост на Ради от Rady and the Stars – задължително я последвайте, ако се вълнувате от зодии, ще научите мноооого от нея!⭐️⭐️⭐️

Всички редове долу са избрани фрагменти от нейния пост, само я цитирам, не съм аз авторът, но реших, че е крайни важно да ги знаете и какво ви очаква.

💔💔💔Развод, раздяла, спряло сърце, разбито сърце и много наранено его. Плюс финансови проблеми и хаос в комуникациите, пътуванията и ежедневието.

Но само това ли е наистина пердиодът на ретроградна Венера и Меркурий и какво да направим?

🤷🏼‍♀️Не мога да направя нищо друго за теб, освен да работя върху себе си. Не можеш да направиш нищо друго за мен, освен да работиш върху себе си.“ Ram Dass

⭐️⭐️⭐️Може би е време да се приберем навътре в себе си, да се огледаме и да решим дали се обичаме. И ако не – да намерим начин да се научим да го правим.

И да видим уважаваме ли себе си? И ако не – да намерим начин да започнем.

И да си приберем изискванията към другия и да видим какво искаме от себе си. И да си го дадем, а ако не можем сега, да си благодарим за това, което можем.

И да намерим вътрешната си светлина и топлина, да намерим центъра си.

Да видим силата си. И да я живеем.

Processed with Lensa with Magic Correction

Човечността, топлината, яркостта на личността не се доказват от драматични пристъпи и обвинения в “необич” и “неуважение”.

Венера става ретроградна в Лъв (от 28 до 12 градус) на 23 юли до 4 септември.

😱😱😱Планетата на любовта ретроградна в знака на любовта. Няма какво да се лъжем, ще е тежко за връзките, особено за тези, в които тлеят неразрешени проблеми. Мисля, че вече сте го усетили.

😥😥😥Доста неприятно ще е за васички, но хора с позиции във фиксираните знаци Телец, Скорпион, Водолей и Лъв ще се напрегнат една идея повече. Особено критичен е периодът между 20 юли и 15 август. От 23 август пък Меркурий става ретрограден в съседния знак – Дева и хаоса си продължава хаха. Може пък да излезе нещо като “ретроградно на ретроградното” и нещата да се поправят ако са се развалили съвсем. Не знам, но не го изключвам.

💰💰💰Понеже Венера управлява и любовта, и парите, има вероятност да имате проблеми и в двете сфери. Не давайте и не взимайте пари назаем. Ако някой ви дължи пари – поискайте си ги.

Подходящо е да преразгледате бюджета си и как харчите парите си.

🗑️🗑️🗑️Подходящо е да разчистите вещите вкъщи – декорации, дрехи, козметика, лекарства (особено докато Меркурий е ретро в Дева).

🚫🚫🚫Изключително НЕподходящо е да се правят нови разкрасителни процедури, пластични хирургически намеси, започване на работа, сключване на брак или годеж, закупуване на сватбени халки и дрехи, закупуване на бизнес, стартиране на бизнес, закупуване на имот и тн по време на целия ретрограден период на Венера и Меркурий, който реално е от 23 юли до 15 септември.

😍😍😍Ако нямате връзка (а и да имате), твърде вероятно бившите гаджета ще започнат да се появяват от неочаквани места. По ваша преценка можете да видите дали има смисъл да се работи върху връзката или директно да ги изпратите по пътя им.

🤨🤨🤨И като говорим за раздели и бивши партньори, веднага изскача вечният въпрос – Има ли път назад?

Ако и двамата имате центъра в себе си, ако и двамата уважавате и обичате себе си достатъчно, ако и двамата знаете за себе си кои сте и какво искате и в същото време сте готови на щедрост, топлота и отворено сърце – може да се съберете и да изживеете любовта на живота си заедно.

🫶🏻🫶🏻🫶🏻Важно е през периода на ретроградност да имате достатъчно време да останете вътре в себе си и да си зададете въпроси като “Кой съм аз? Какво искам? Какво ми пречи да постигна мечтите си? Чувствам ли се ценен в обкръжението си? Как мога да изчистя сърцето си от болка и травма? Как мога да живея тук и сега в мир и радост? Какво обичам? Как искам да ме обичат? Какво искам да дам в личните си взаимоотношения? Поставям ли се на първо място в живота си и ако не – как да изградя здравословно самочувствие? Мога ли да поставя партньора си наравно със себе си и да показвам уважение към неговата личност? Мога ли да бъда щедър? Вярвам ли, че мога да постигна всичко? Имам ли ентусиазъм за живота и любовта?

Мога ли да играя с проблемите? Мога ли да флиртувам с живота? Мога ли да се забавлявам? Къде прилагам съзидателната си сила?”

👀👀👀 За лична консултация, може да се обадите на Ради или да й пишете на viber 0884284207.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.