Без категория
ЛЮБОВ и още 5 начина да направим любимата щастлива

ЛЮБОВ и още 5 начина да направим любимата щастлива

Ама вие си мислите, че ще ви говоря за банални двойки, рози и сърца? Не, разбира се. Значи първо е важно да кажа, че около цял живот аз винаги си подарявам подаръци на майка ми за Свети Валентин, на приятелки, на сестрa ми и най-важното – на себе си, разбира се. Затова в този гайд няма да откриете нищо банално, обещавам ви – нито вино с надпис обичам те, нито плюшена възглавница във формата на сърце, нито тениски за влюбени. Ще ви покажа неща, които заслужават само хората, които вие обичате, защото това са подаръци от марки, които обожавам и в чието качество се кълна.

Парфюм

Няма по-хубав начин да кажеш „обичам те“, освен с аромат, който има LOVE в името си. И понеже статията е не-банална, искам да ви кажа, че това е един-не-банален-парфюм. Виждали ли сте сладкиш във формата на сърце, който е стъклен, розов и, на всичко отгоре, е парфюм. Какво искат жените за Свети Валентин (и не само) – да са ценени, обичани, въглехидрати, от които не се дебелее, да имат уникален аромат. Е, скъпи мои, представям ви Escada Candy Love. Ако още не съм ви убедила да си го вземете, то ще ви кажа, че в момента има и подарък с покупка – чантичка за кръст, която е супер сладка, тренди и инстаграмабъл.

Свещ

Искате ли да можете да запечатвате важните моменти в живота си? Колкото и да се връщаме в миналото или да си чертаем бъдещето, всъщност единственото, което наистина притежаваме е сегашният миг. Това е и единственото, за което трябва да мислим или пък да се притесняваме.Защото ние – това са нашите моменти. А кои са моментите, които помним? Най-вероятно важните се броят на пръстите на двете ръце.

Попитах креативната и прекрасна Димитрена какво се крие зад моята любима свещ IDEALIST и тя сподели, че за нея ароматът пресъздава период от живота й – първите години професионален живот и независимост в Лондон. Като всеки млад човек в пика на силите, амбициите и мечтите си, тя вярва, че няма лимит или пречка за нея. Подарете такава свещ на човека, с който искате да запечатате всеки миг в живота си и той ще го оцени.

Спирала

И то не каква да е спирала, ами спирала на Lancome. Подарете я с едно единствено и супер важно послание – пожелавам ти тя да устои на всички сълзи сълзи от щастие, които ти предстои да изплачеш. Това е едно от любимите пожелания, които отправям за празниците на моите приятелки – фенки на красотата.

А защо точно на тази марка? За мен тя е символ на женствеността и традицията, някакси като чуя Lancome и се сещам за случка в Созопол, когато една мацка ми каза – моята майка винаги ухае на Poeme и с това ще я запомня. А спиралите им? За мен са най-добрите, които съм имала честта да ползвам. Lash Idole за най-идеалната жена! И без сълзи, нали?

Подаръчен сет

В тази „категория“ избрах също марка, която ползвам от сто години. Влюбих се в нея преди много години, когато имах времето и нервите да си правя домашни маски за коса. И, по специално, се влюбих в бадемовото масло – за мен то винаги ще си остане емблемата на IKAROV. И, понеже първата любов не се забравя, въпреки че често пиша за по-луксозни марки и леко пренебрегвам (малко ми е неприятно да го нарека така, но няма как ианче) „масовия“ клас продукти, аз не мога да не изтъкна колко страхотна е тази марка и как няма нейн продукт, който да не си струва, а качеството да надскача в пъти цената.

Комплектът съдържа почистващ двуфазен лосион за лице с флорална вода от Роза Дамасцена и масло от жожоба Golden и Хидратиращо масло за лице с органична Роза Дамасцена и портокал за млада кожа.

Червило

Даже не едно, а много червила. Сега като се замисля, ако аз трябва да съм човекът, който да определя  кой без какво да не излиза от вкъщи, това щеше да е червилото. Никой да не излиза без червило. И, както при спиралите, така и с червилото, имам също едно пожелание, което върви към тях – пожелавам ви изтрити червила. Ей така, някой толкова много да ви обича, че да не спира да ви трие червилото, да си го изхабите, да си вземете ново и т.н.

А тези от Bell са като Бел от Красавицата и звярът – нежни и различни. Дали ще бъдат матови, но без да изсушават устните (това е третото желание на жените изобщо, ако ви е интересно какви са първите две може да ми пишете и ще ви подшушна) или ще бъдат като любимия балсам за устни, но с цвят – изборът е ваш. Но помнете – когато подарявате червило, вие не само подарявате предмет, вие подарявате красота и самочувствие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.