Без категория
КОЛЕДНА ЛЮБОВ Х SISI ANGELOVE

КОЛЕДНА ЛЮБОВ Х SISI ANGELOVE

Със Сиси се запознахме на едно парти, на което тя ми разказа за идеята си за проект, в който обикаля с приятелка 12 държави за 12 месеца. Не бях чувала нещо по-готино! Тя е сред любимите ми блогъри заради любовта си към пътуванията, с което е супер полезна за всички нейни последователи, както и с идеите си за снимки и caption-и, с които помага пък на всички блогъри, които я следваме да сме малко по-различни и разнообразни. Тя обожава да пътува, обича Коледа толкова много, че не би махнала елхата си цяла година, ако можеше. А нещото, което мен ме грабва най-много у нея, освен всичко вече изброено е това, че работи с деца. А да работиш с тях си е истинско приключение и ти е нужно и щипка героизъм.

Източник: SISI ANGELOVE

Трите думи, които ме определят…
Позитивна, енергична и организирана

Като малка исках да стана…
Минала съм през много мечти в това отношение. Искала съм да стана певица, организатор на събития, адвокат, криминолог, детска учителка. Накрая сбъднах последното. 

Най-забавната ми коледна история …
Коледният дух при мен много често продължава повече от необходимото. Случвало ми се е да прибера елхата чак през май месец, и не защото искам, а защото вече ми става неудобно от
приятели, които идват на гости и ме питат: „Тази елха докога ще стои тук?“ Не знам дали това е най-забавната история, но определено показва колко обичам Коледа.

Източник: SISI ANGELOVE

Най-големият подарък за мен е…
Здравето и спокойствието на близките и семейството ми.

Най-откаченият подарък, който някога съм правила/получава е…
За откачен подарък не се сещам, честно казано. В повечето случаи хората около мен ме питат директно какво съм си харесала или пък ако има елемент на изненада, то подаръкът е свързан с някакво запомнящо се изживяване.

Ако имаше книга за живота ми, тя щеше да се казва…
„Любов и пътешествия“ – мисля, че напълно ще ме олицетворява!

Кое е по-важно: снимката или кепшъна?
И двете са много важни. Всички обичаме да разглеждаме хубави снимки, но едно подробно описание с полезна за читателя информация, винаги носи повече стойност. На мен също ми се
е случвало да нямам вдъхновение и да нямам какво да напиша в описание, но като цяло се старая постовете ми да бъдат интересни не само графично.

Източник: SISI ANGELOVE

Мили Дядо Коледа, тази година искам да ми донесеш…

Това, което искам най-много е едно пътешествие до непознато за мен място. Някое далечно, топло, с аромат на морски бриз. Пътуванията много ми липсват и нямам търпение да можем отново да откриваме красивите кътчета по света.

Моята Коледа ухае на…
Velvet Orchid – Tom Ford – изключително любим аромат.

Три козметични продукта, без които не мога…
Балсам на устни, бебешко олио за тяло и хидратиращ флуид за лице.

Източник: SISI ANGELOVE

Трите ми най-любими книги са…

  • „Изкуството да създаваме спомени“ – Майк Викинг
  • „Тайната“ – Ронда Бърн
  • „Хари Потър“ – цялата поредица

На читателите на Токче&Червило пожелавам…
Една вълшебна Коледа с много топли и споделени моменти! Обичайте се повече! И не забравяйте усмивките 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.