Без категория
КОЛЕДНА ПЕСЕН С #EVA

КОЛЕДНА ПЕСЕН С #EVA

Тя е кифла, в добрия смиъсл на думата. Певицата с най-сладка усмивка, която имам щастието да познавам лично и да съм работила с нея. Въпреки че последователите й наброяват над 100к, тя е безкрайно земна, добра и…моя сестра по вкус. Може би, защото нейната зодия е всъщност асцендентът ми.

Няма да забравя, когато правихме фотосесията за САЛОНЪТ, аз щях да припадна от притеснение, а тя ме потупваше по рамото, даваше ми да пия уиски (имаше рожден ден) и ми помагаше да вкарам под контрол обстановката, която беше ужасно извън всякакъв контрол. Винаги съм се чудела откъде я вади тази енергия и този позитивизъм, радвам се, че животът ме срещна с нея <3

Представям ви хаштаг Ева, хаштаг кифла в едно коледно интервю.

Кои са трите думи, които те описват

Щастие • Любов •Енергия

Любимата ми моя песен е “Дали” защото е написана и посветена на истинските ми чувства към композитора на песента! Може би и за това събра милиони слушания и гледания!

Като малка исках да стана точно това, което съм сега и съм много щастлива от този факт! До момента съм изпълнила всичките си мечти и желания и всеки ден измислям нови‼️

Най-забавната ми коледна история …  Коледа винаги е бил емоционален празник за мен! Когато бях малка си спомням как цялото семейство се събирахме за празника и точно в полунощ на 24-ти срещу 25-ти декември вуйна ми ме викаше да ми показва някакви неща в другата стая – стари снимки, играчки и по едно време се чуваше как се звъни на звънеца! Отивайки да проверя не намирах никога никой отвън, но след това връщайки се в хола при всички – дядо Коледа беше минал и оставил подаръците под елхата! И така всяка година, докато една година реших, че аз ще съм дядо Коледа и се преоблякох като такъв и цяла вечер забавлявах семейството си!🤩

Най-големият подарък за мен е доверието и любовта на близките ми! Не е имало и няма и да има по-ценно нещо! Щастлива съм с хората около мен и определено се чувствам късметлийка в тяхната компания!️

Най-откаченият подарък, който някога съм правила/получава е…  Миналата година най-добрата ми приятелка Вяра БИ ми подари екскурзия до Холандия и концерт на Ариана Гранде! Беше велико! Имам и видео как плача, когато разбрах какво е направила… скоро ще го кача в YouTube канала си – evatgofficial !

Ако имаше песен за живота ми тя щеше да се казва “МАГИЯ”. Но искам и филм! А защо не и сериал и поредица книги🤷🏻‍♀️‼️

Музиката е първото което ме вдъхновява, след това се намира и подходящият текст за всяка песен! Без музика няма живот за нищо… замислете се!

Мили Дядо Коледа тази година искам да ми донесеш годежен пръстен.. хаха, време ми е вече! А на цялата земя и всички живи и прекрасни същества, моля те донеси здраве и благополучие, защото от това имаме нужда и сега и занапред!

Моята Коледа ухае на Императрицата (D&G), мандарини и изобилие от шоколад!

Снимка: Инстаграм на Ева

Трите козметични продукта без които не мога (сега ще ви изненадам) са напълно натурални и природни: *Зехтин за лицето и цялото тяло; *Рициново масло за миглите и веждите; и чесън за разстеж на здрава и блестяща коса; Това е ежедневната ми рутина и само може да се влюбите в ефекта ако пробвате!

Трите ми най-любими изпълнители на света са – на първо място моят прекрасен баща – най-известният Тик Токър Теди Георгиев! На второ място Ариана Гранде. И на трето, но не и последно е прекрасната и вдъхновяща Дуа Липа – нежна, секси и много различна!

На сладките читатели на “Токче и Червило” пожелавам да са здрави, винаги да мислят позитивно и след това интервю да си намислят по едно желание, но да внимават, защото ще им се сбъдне (в мен има особена вселенска енергия) !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.