астро
ЛЕТЕН ХОРОСКОП (горещото лято на 2020)

ЛЕТЕН ХОРОСКОП (горещото лято на 2020)

Докато се наканя да започна да пиша тази публикция, лятото си мина. То не че имаше и много лято. То не, че и пролет имаше, де, ама…Стига оправдания, ако нещо в тази статия ви звучи малко олдскуул, то е защото наистина беше планувана за преди повече време.

След като слънцето (отдавна) навлезе в Лъв, тоест там, където си му е мятото, за всички ни е дошло времето да се изявяваме, да празнуваме и, не на последно място, да си правим подаръци. Не се учудвайте, ако вътрешно ви се иска да изкрещите чувствата си, дори доскоро да сте ги крили – нормално е, на всички ще ни се иска да ги покажем. Същото важи и за талантите, така че ако ви бива много в нещо – сега е моментът да го покажете.

Лека-полека и Меркурий се присъедини в знака на Лъва, което направи плановете ни по-грандионзи, а мислите ни по-мащабни. Марс също е в сосбтвената си обител- знакът на Овен. Всичко това оформя много силна, направо пареща огнена енергия на небето, която ще спомогне да отхвърлим голямо количество дълго отлагана работа за кратък срок.

Източник: Pixabay

Такова положение на Марс за 6 месеца в Овен не е имало от 32 години. Т.е. повечето от вас сигурно го преживяват за пръв път 😀 Важно е да се обработи този аспект на Марс, като поддържаме тялото си в добра физическа форма. Ще кажете, краят на лятото вече няма за кога, но то тялото ще си го иска. Така че ако сте отлагали фитнес, танци, спорт и т.н., сега му е времето, особено заради присъствието на Черната Луна (Лилит) в Овен. Много е възможно това да ни тласне към необмислени рискове, т.е. и в буквален, и в преносен смисъл лятото ще е пожароопасно (статията се започна още преди трагедията в Бейрут – Д.А.).

Източник: Pixabay

Пoради липсата на на въздушна енергия е възможно да се вземат прибързани решения, които могат да ни костват много. Уран в Телец прави напрегната конфигурация със Слънце в Лъв, като този аспект дава задълбочаване на революционните настроения у нас, ще искаме да се освободим от структури, държащи ни в плен. Това мисля, че на всички е ясно, но все пак държа да кажа, че и звездите тъй казват.

Източник: Pixabay

Време е да блеснат огнени мъже и жени, като смелостта ще е особено на почит. Лощото е, че ще станем и малко по-нервнички от обикновено, затова моят съвет е да броите от 10 до 1 (поне), всеки път когато мислите да кажете или направите нещо, за което е възможно да съжалите.

Знам, че ще питате за любовта:) Венера навлезе в Рак и чувствата ни стават по-задълбочени. Ще бъдем по-поетични, романтични и уязвими. Във въздуха витае по-силна чувственост и нужда от дълбоко емоционално сливане. Възможно е връзките, които имаме да се задълбочат и да стигнат до желаното ниво, за което сме мечтали досега:) Периодът е най-силно енергийният от цялата година.

Източник: Pixabay

Огнени знаци, сега е най-късметлийският ви период, но внимавайте с рисковете и скоростта (особено Овен), а вие, мили Стрелци, не се пре-доверявайте на съмнителни хора.

При земните знаци, периодът е конфликтен, но и обещаващ в материален план за Телец. Козирогът си е добре, годината сякаш е „негова“. Щастието го съпътства. Възможни са конфликти, трябва да отстоява силно позициите си. Девата трябва да прояви търпение, нещата ще започнат да й се получават след 20ти август. Но пък ще се получат хубаво 🙂

Източник: Pixabay

Водните знаци любов ги носи по вълните на романтиката. Раци, бъдете внимателни през третата декада и не влизайте в конфликти. Стойте по-далеч от революционни напрежения. Скорпиончета, вниманвайте, защото ще бъдете подмамени с обещания, които най-вероятно обещаващите няма да изпълнят, затова преценете силите си. Рибите пък ще плуват в щастливите води на влюбването.

За въздушните знаци атмосферата ще бъде най-спокойна. Ролята им ще е да балансират надигащите се конфликтни лагери. За Везните през трета декада е препоръчитално да стоят далеч от конфликтите. Мили Водолеи, поради влиянието на Слънце и Уран гледайте да не се поддавате на бунтарски настроения и бъдете предпазливи. А що се отнася до Близнаци сега е моментът да проявите вродената си димпломатичност и комуникативни умения. Ако има два враждуващи лагери, то вашата цел е лавирате между тях и да съблюдавате всичко да се случва мирно:) Вие го можете!

Източник: Pixabay

Това е, приятели. Бдителност и смелост.

Най-интересното тепърва предстои!

1 thought on “ЛЕТЕН ХОРОСКОП (горещото лято на 2020)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.