Коса с цвят за чудо и приказ от Phyto

Искам да ви кажа, че Phyto e марката, която от години приемам като най-доброто при косите. Помня как преди доста време съм събирала пари в продължение на месеци, за да имам красивия, „тежък” флакон шампоан на марката, абсолютно захласната и омагьосана от факта, че нещо толкова красиво и такова бижу може освен всичко да е и изцяло растително.

За боядисването с любовIMG_3504

Е, ето ме сега, след толкова много време, продължавам да вярвам в марката и с приятелки се събираме да си пратим парти…ама не парти с маски и възглавници, а парти за боядисване. Това за мен е супер готин ритуал, който включва чуденка какво ще излезе, сайдери, раздумка…някакси много по-приятно от това да идеш на фризьор е. Нищо не може да замени чувството от това тръпнещо да чакаш, след като си отмил боята от косата и си хванал сешоара дали после изпод кърпата ще се появи: а) петнист тигър, б) морковено-риж (изцяло не-търсен нюанс) или в) супер-трупер-мега-гига модния цвят точно какъвто бихме го желали!

Дали от фризьор или с домашно-спретната боя, сещате се какъв е ефектът след първото боядисване. Като излезете от салона косата е една лъскава, мека, отразява слънцето, абсолютно като за селфи. При купешката боя, пък вътре винаги има еднократно балсамче, което прави косата толкова хубава и лъскава, че все се чудим как да си го набавим после и все няма същия ефект.IMG_3491

Спреят, който обича вашия цвят!

Та, това, което исках да кажа беше, че най-красивият и ненадминат цвят го имаме след първото боядисване, а след това цветът ни, колкото и да е хубав и желан, започва да избледнява и да губи от чара си. Последният път, когато си организирахме гости с боядисване с моята много добра приятелка, взехме и новия спрей на Phyto – Phytomillesime.

Спреят осигурява невидим филм, който обгръща косъма и удължава цвета. И който има, ммм, чуден аромат.

IMG_2648

Състав

Ябълка Red Love – супер храна, богата на антиоксиданти. Улавяйки свободните радикали, антоцианидите (естествените пигменти), запазват цвята ярък и траен. Благодарение на защитните молекули, косата е резистентна на външните агресори , а косъмът е изключително заздравен.

Екстракт от ябълкови цветове и плодове – реколта от безценни ябълкови плодове и цветове се събира веднъж в годината и преминава през процес на хидродестилация, чрез който се извлича изключително чист екстракт, богат на олиго-захариди и антиоксидантни полифеноли. Така кутикулите са загладени, а косата придобива сияен блясък.

Екстракт от хибискус – цвете, което се слави с успокояващи и омекотяващи свойства. Той защитава, хидратира, дава блясък, заглажда кутикулите на косъма, защитава фибрите на косъма и осигурява изключителен блясък и мекота.

IMG_3496

Как да ползвате?

Пръска се върху суха коса, непосредствено, след като сте приложили другите продукти за вашия бюти ритуал на косата и сте я изсушили. Не се изплаква.

Аз съм толкова пристрастена към този продукт, че го пръскам, въпреки че спрях да се боядисвамJ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.