Uncategorized
Розовият сапфир на BVLGARI

Розовият сапфир на BVLGARI

Едва ли има човек, който е въвлечен емоционално и душевно в света на ароматите и да не се е информирал за розовото събитие на BVLGARI, което осея въздуха с мечти (в розово), опиянение и магия, които обещаха лятото ни да бъде още по-приключенско, а ние да се осмеляваме много повече.

Да се осмеляваме да излезем от комфортната зона.

Да се осмеляваме да мечтаем повече.

Да се осмеляваме да рискуваме повече.

received_2087783294773085

Как стана това? Резиденция „Черешова градина” откри пред нас един розов цвят, в който всеки се гмурна по свой начин.

Дали на „крилете” на розовото фламинго, което правеше атмосферата още по-магична, приказна и подканваше лятото да настъпи час по-скоро.received_2087784024773012

Дали хванали в ръцете си розови балони, в които мислено летяхме в облаците на нашите мечти, опиянени от аромата на новия сапфир в короната на BVLGARI OMNIA.received_2087784131439668

Дали пищейки от вълнение и щастие: „Розов, фонтан, РОЗОВ ФОНТАААН”…

Организаторите на събитие докоснаха струни от нашата душа и преобразиха нашето ежедневие, карайки ни да забравим за това колко забързано може да е то, колко сиво е то често и колко рядко съумяваме да погледнем около нас – природата, зеленината, розовия нюанс и да отделим няколко минути да се насладим на това.

Фризьори имаха ангажимента да пренесат розовия цвят върху косите ни, а прекрасните гримове от новата колекция на Dior ни подканяха да ги пробваме и да се преобразим в Одри Хепбърн, и по-точно да „вярваме в розовото”. Аз лично изгубих ум-а и дума по розовата спирала и розовата очна линия от колекцията.

Телефоните ни и фотоапаратите ни щракаха със скоростта на светлината, за да може да уловим всеки един момент и за да можем след време, когато имаме някой сив ден, да отворим тази папка и пръскайки се с удивителната Omnia Pink Saphire да затворим очи, ясно повтаряйки мантрата в главата си „и това ще мине”.

Окрилена от това лансиране, ви представям BVLGARI OMNIA PINK SAPHIRE

received_2087783974773017

Ароматът, който ще те предизвика да откриеш таланта ти, да дадеш воля на мечтите си, да извисиш гласа си.

Създаден от парфюмериста Алберто Мориас, ароматът е толкова темпераментен и екзотичен, че ни кара още повече да обичаме живота си и да очакваме трепетно новия сезон. “Това е ароматът на мечта и бягство,” каза той.

Ароматната пирамида се разгръща като поток от искрящи цитрусови плодове и розов пипер.dav

ВРЪХНИ НОТКИ на Розово Помело и Розов Пипер правят аромата свеж, евфервесцентен и сияен

СЪРЦЕТО тупти, благодарение на Слънчево франджипани и Цветето Тиаре, завладяващо с екзотика, женственост и допир на кадифе

БАЗАТА от Бели дървесни нотки и Бели Мускуси превръща аромата в модерен, великолепен и обгръщащ.

davАроматната колекция на BVLGARI Omnia е вдъхновена от скъпоценните камъни, прекрасните и безценни творения на природата. За да улови цветовете и пищния блясък на природата, парфюмеристът Алберто Мориас за пореден път изключително успешно пресъздава природата, извличайки най-екзотичните растения и уникални материали.

Аз няма какво повече да желая от един аромат! А вие?

#JustDareBulgari

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.