Uncategorized
Peachy and ready for the beach-y by BECCA

Peachy and ready for the beach-y by BECCA

IMG_2369Докато тръпнем в очакване да разберем коя ще е новата марка, която ще се предлага в нашата SEPHORA (can’t Wait!!), искам да ви разкажа за една марка, с която се запознах средата на април месец.IMG_2371

BECCA е марка, която мигновено ме накара да се размечтая за лято….през пролетта. Времето „вътре в мен“ се промени, защото тя „ухае“ на море. Дали защото хайлайтърът придава толкова целунат от слънцето вид на кожата, или защото когато се загледам в гланца, сякаш се потопявам в лазурно сини дълбини…а може би и заради двете.img_2373.jpg

В какво вярва BECCA?

  • Че именно ти си този, който определя съвършенството! То е в теб и е въпрос на Твоята гледна точка.
  •  Че съвършената кожа е основната отправна точка за самочувствието. Чрез премиум формули и експертни съвети, марката помага да постигнеш естествен и безпроблемен тен, който те кара да обичаш себе си (ооще повече:)
  • Че красотата е нещо, което трябва да се разкрива, а не да се прикрива! Това не е марката, която ще ти помогне да прикриеш несъвършествата, това е марката, която ще ти помогне да разкриеш своята красота.

Знаете ли, имам един любим израз от американските филми/сериали.

– How are you today?

– Peachy!

„Peachy“ e любимият ми отговор за цялостно външно чувство и усещане, което не, че не мога, но не искам да превеждам на български. Аз си го представям като сияещ, здрав, прасковен, целунат от слънцето, в разцвета на деня и на силите си. Е, точно така ме кара да се чувствам хайлайтърът на BECCA.

img_2284.jpg

Защо го обожавам:

– Цветът! Съвършен е, сякаш е създаден точно за моята кожа, толкова перфектно се слива с нея и подчертана зоните, в които слънцето обича да се оглежда;img_2285.jpg

– Текстурата! Не  е твърде суха, не е течна (нещо не се разбирам с течните хайлайтъри), точно каквато трябва да бъде е, нанася се безпроблемно, не може да прекалите или да сложите твърде малко.

– Опаковката! Истинско бижу, прилича на съкровище, която сме намерили в пясъка на самотен остров на Карибите. Има нещо много бижутерийно и много морско в кутийката му, което говори за това, че е скъпоценност, достойна да бъде открадната от пират <3IMG_2281

И, като заговорихме за море и кораби…гланцът на BECCA e единственият такъв по рода си, който може да ме накара да посегна изобщо към гланцовете. Това е продукт, който свързвам с тийнейджърските си години, когато момчетата казваха – „Ох, не искам да те целувам, ти лепнеш!“, а и на мен не ми беше комфортно да нося и поради тази причина много години не съм посягала и не съм си купувала такъв продукт. Но, когато от SEPHORA ме изненадаха с този толкова различен, толкова дълбок, толкова морски гланц…седях няколко дни и го гледах с обожание и леко страхопочитание, не смеейки да го отворя.

img_2278.jpgIMG_2280

А когатпо го отворих и нанесох се почувствах като…морска сирена. Даже не искам да го наричам „глос“, защото той е много повече от това! Той е триизмерна красота, преливаща от сини наситени, но ненатрапващи се блестящи частици, които правят устните по:

– изкусителни;

– плътни;

-меки;

-бляскави;

-хидратирани;

-целуваеми <3

Определено, ако ми се „наложи“ да ходя на карибски круиз или на лазурен бряг, това ще са двата продукта, които ще взема с мен, защото с тях ще се чувствам много повете на място и в „свои води“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.