Uncategorized
ОБЕМ, ОБЕМ И ПАК ОБЕМ С JOHN FRIEDA

ОБЕМ, ОБЕМ И ПАК ОБЕМ С JOHN FRIEDA

Нали знаете как по рекламите постоянно ни обясняват как с шампоан и балсам магически ще се отървем от какви ли не проблеми? Винаги съм била скептична към това и не вярвам особено много, че например, един шампоан ще ни спаси от накъсани краища и суха коса и, досега, честно да ви призная, нито един не го е правил. Това е причината така и да не повярвам, когато ми казват, че еди кой си продукт ще се погрижи за косата ми.

Когато бях на 20 години реших да направя грубата грешка да се изруся – или по-правилно – да се обезцветя. Направих си цялата коса с перхидрол и приличах на нещо като тогавашните фолк певици (и певци), но по много по-лош начин. Тогава загубих и половината си коса – буквално. Половин година след това, открих една божествена маска за руса коса, която ми помагаше косата ми да изглежда що-годе прилично, въпреки че половината от нея я нямаше и се беше превърнала в, откровено казано, метла. Въпросната маска я заглаждаше и омекотяваше и, да, беше на John Frieda. Това беше първият ми опит с марката. По същото време четях и книжките, които излизаха със списание Cosmopolitan (не че и до ден днешен не го правя) и си спомням, че там мацката в главната роля работеше в списание и разправяше как й носели кашон с мостри на John Frieda на бюрото. И тогава си казах – „леле колко яко, искам един ден и аз да работя в списание“:) Заради John Frieda и всички яки неща, до които могат да се докоснат готините cosmo мацки. Мина време и моят експериментаторски дух продължи да опитва различни марки, защото те започнаха да заливат пазара като цунами и не повтарях.

IMG_2422

Докато, съвсем скоро, не ми се „наложи“ отново да се срещна с John Frieda. Само, че вече не за руса коса, а за обем. И пак бях скептична – добре, де, обемът не се ли постига с топиране? С вафлички? С лак за коса? Как така шампоан и балсам ще го направят?

IMG_2424
Шампоан John Frieda Luxurious Volume Core Restore – 300 мл.

Първо – измих косата си с шампоана. Ухае точно така, както бихте очаквали да ухае един шампоан – меко и приятно, ненатрапчиво. Аз си падам по сууупер напарфюмираните продукти за коса, така че това ухание ми беше леко „слабо“, така да се изразя.

IMG_2434.JPG
Шампоанът:)

Второ – нанесох балсама. Това, което ми харесва при него е, че е прозрачен и е като гел за коса. Много свеж:)

img_2429.jpg
Балсам за коса John Frieda Luxurious Volume Core Restore 300 мл.

 

IMG_2431.JPG
Прозрачната гел текстура на балсама

Трето – нанесох грижата за след къпане. И направих много сериозна грешка, за която съжалих. Косата ми започна да седи на клечки и да не се реши. Затова – след като направите 2-3 помпички на продукта – веднага след това разресвайте! Аз съм свикнала продуктите за след баня, които ползвам да са меки като крем или да са масла или олио. Обаче това чудо е за обем и трябва да се разресва.

IMG_2436
Продукт за коса за след баня Advanced protein Volumiser на John Frieda 50 мл.

Не бих казала, че тази серия е точно за моята коса, понеже тя със сигурност не е тънка, но пък…искам да ви кажа, че ефектът беше wow, ама наистина УАУ! Не бях виждала косата си по-обемна от онези години, когато беше два пъти по-гъста. Единственият ми проблем беше, че не можех да я среша и седеше на клечки, което, обаче, си е абсолютно и само моя вина.

Така, че който има нужда от обем (ама наистина обем, в този случай – вярвайте на рекламите) и има тънка коса – това са вашите продукти.

IMG_2421.JPG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.