Uncategorized
В ОЧАКВАНЕ НА ЛЯТОТО С LIERAC

В ОЧАКВАНЕ НА ЛЯТОТО С LIERAC

По време на празниците времето беше толкова приятно, че виждах снимки на мои приятели по бански и хавлии на нашето море. Ще ви издам една тайна – от много време ми се правят лятни постове, обаче все си казвам – не, недей, твърде рано е. Е, от LIERAC ми дадоха повод да започна! IMG_2235-1.JPG

Мисля, че няма лято, в което да съм останала вярна на един единствен продукт или само на една марка при моята слънцезащита. Общо взето, влизам в аптека и грабвам това, което е най-ново или това, което върви в комплект (ние жените много обичаме подаръци). Затова смея да твърдя, че съм пробвала всички марки и типове слънцезащитни продукти от най-ниски ценови клас, през средния, до много високия. Мога, обаче, със сигурност да се закълна, че аз досега по-хубав продукт не съм пробвала! При лицето винаги разчитах на тонирани продукти, тъй като кожата ми е с несъвършенства, склонна към акне и е много неприятно, когато без каквото и да е покритие, изляза на плажа. Просто не се чувствах добре.

IMG_2216.-1JPG.JPG

След като родих, обаче, лицето ми се оправи значително от акнето, въпреки това по навик продължих да изпозлвам точно такива продукти. Но LIERAC ме накара да сменя мнението си и да не се втурвам презглава в аптеката да търся поредното „матиращо, прикриващо, с 50-ти фактор, оцветено, водоустойчиво“ чудо, а ще позлвам само и единствено Sunissime Fluide protecteur energisant anti-age global SPF50. Вярвайте, полезните му качества са  повече и от дължината на името му:)

IMG_2228-1.JPG

Защо го обикнах?

Текстура – великолепна, немазна, сякаш слагате крем от ежедневната си грижа. Чувството е сякаш сте го ползвали цял живот – адаптира се, попива и прави кожата кадифено мека.

Аромат – аз го определям като аромат „на плаж и море“, макар че всъщност е кокосова вода, жасмин и бергамот. Велик е! И в градска среда ме пренася там…някъде…на плажа <3

Практически ползи

Предотвратява видимите признаци на фотостареенето – за съжаление прекрасният тен, който правим лятото, кара кожата ни да остарява много по-бързо. Именно тук на помощ ни се притичва тази чудна тубичка, която се бори с петната, загубата на плътност и бръчките, благодарение на: растителни флавоноиди и мелатонин.

Въпреки високия си фактор, съдържа пептид, активиращ почерняването! Не знам защо е толкова разпространен митът, че ако ползваме висок фактор, не чернеем. Няма такова нещо, кззвам ви го от личен опит. Ако кожата ви е бяла и чувствителна, със склонност към изгаряне, но искате тен, ползвайте си висок фактор, пак ще имате красив бронзов загар.

Хидратира кожата, благодарение на защитния слой, който образува хиалуроновата киселина.

IMG_2232-1.JPG

Резултати след употребата

На момента – мека, хидратирана кожа.

След две седмици – равен тен, липса на нови петна, енергизирана кожа.

След месец – видимо подобрено състояние на кожата, Sunissime действа като енергизираща интензивна терапия.

IMG_2233-1.JPG

Приложение

Обилно количество се нанася на лицето и деколтето, преди излагане на слънце.

Искам да ви кажа, че аз по никакъв начин не чакам лятото да дойде и вече го ползвам, все по-удивена от резултатите му. Не подценявайте градската среда и ползвайте защитен фактор. Много хора допускат тази грешка, но си е от значение, тъй като слънцето става все по-коварно.

Серията Sunissime от LIERAC съдържа още: капсули за здравословен загар, защитно енергизиращо мляко (15, 30 и 50 фактор), рехидратиращо възстановяващо мляко и хидратиращ възстановяващ балсам.

Е, скъпо лято, вече съм подготвена за теб:) Чакам те с отворени обятия!

IMG_2236-1.JPG

*Статията е в колаборация с LIERAC. Това не пречи на моето обективно мнение и заставам на 100% зад твърденията в нея.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.