Uncategorized
СЪКРОВИЩАТА НА M.A.C COSMETICS

СЪКРОВИЩАТА НА M.A.C COSMETICS

Здравейте в тази Велика Събота:) Аз няма да ви говоря за боядисани яйца и за козунаци. Ще ви говоря за Велики продукти. Вижте какво успях да тествам последния месец от любимата си грим марка:)

IMG_1493.JPG

Жесток цвят кафяво червило! Много меко, кадифено, с приятен аромат. Покрива устните като крем, а цветът е божествен, отива на всичко. Нещо средно между модерния нюд и също толкова модерните тъмни кафяви цветове, това е перфектната среда между тези от вас, за които „no make up make up“ им е малко и същевременно се страхуват от смелите и тъмни цветове.

IMG_1497.JPG

IMG_1500.JPG

За тези, които предпочитат розовите нюанси, най-правилният избор сред пролетните нюасни е Retro Matte Liquid Lipcolour. Уникално розово, матово без да изсушава устните, същевременно с лек метален финиш. IMG_2210.JPG

Въпреки опита ми с червилата, за пръв път попадам на такава текстура червило и на такъв жесток цвят.IMG_2212.JPG

Прави устните сякаш триизмерни и много, много чувствени. IMG_2206.JPG

Страстта ми към хайлайтърите е пословична. Преди около седмица една дама ме пипита – „Какъв хайлайтър да си избера?“. Мисля, че очакваше от мен просто да „изстрелям“ един-два отговора:) Но аз директно започнах с въпросите – какъв ценови клас, палитра или единичен, течен или сух, кремообразен или стик, каква марка да е? Един от отговорите ми беше именно палитрата HYPER REAL GLOW от M.A.C.

Едно от предимствата на хайлайт палитрите е, че предоставят няколко цвята, от които да се избира, в зависимот от ефекта, който искате да постигнете, цвета на вашата кожа и грима – дневен, вечерен, цветен, бронзов и т.н. Тази палитра ви дава избор от три феноменални цвята, с превъзходна текстура.

IMG_2199

IMG_2200

Честно да си призная, много рядко се сещам да използвам молив за вежди. Както и рядко се сещам да отида да ми оформят веждите. Една от любимите ми консултантки ми каза, че веждите са най-важното нещо в лицето. От M.A.C най-сетне ми дадоха и повод, и стимул да се грижа повече за веждите си като ги оформям и като ползвам този прекрасен молив с два накрайника (казвала ли съм ви, че обожавам моливите с два накрайника и си купувам само такива?). Единият е с цвета, другият е с гребенче за вежди. А най-приятното е, че няма нужда да го острите, тъй като е автоматичен. Цветът му е точно като за моите вежди, моливът е мек и се ползва лесно.

IMG_2202

IMG_2204

Благодаря ви, M.A.C за това, че ми предоставихте да тествам тези чудесни пролетни новости, които както винаги, от пръв поглед станаха мои любимци <3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.