Uncategorized
ПРОЛЕТНО С DOUGLAS COLLECTION

ПРОЛЕТНО С DOUGLAS COLLECTION

Инспирирана от предстоящото откриване на Douglas в Bulgaria Mall, реших да споделя с вас своите впечатления от прекрасната розова и много пролетна колекция на бранда и по-точно за палитрата сенки и червилото, които имах възможността да тествам през последния месец.

Ще започна с опаковката, която за един продукт е от голямо значение, тъй като какво, ако не опаковката те кара да посягаш към него? Нали:) Тези така приятни геометрични форми са галещи окото, а цветовете са им меко казано – сладки. IMG_1842

IMG_1878

Второто, разбира се, е общият изглед на продуктите отвътре. Много меки, много приятни цветове, които, по мое скромно мнение, отиват на всички цветове очи и са перфектни за ежедневен пролетен грим.

IMG_1443

Аз определям цветовете като: свежи, много момичешки, много розови и много удобни за съчетания с други наши любими розовки нещица – шнолки, „финтифлюшки“ е всякакви фръцкави неща в този цвят. Да си го кажем – във всяка от нас живее едно момиченце, което си умира за бонбонени неща. Аз не правя изключение.

Сенките са перфектни за съчетание едни с други, някои цветове даже могат да се позлват и за озаряване на мястото, на което по принцип се нанася хайлайтър, а по-тъмният цвят прави жесток опушен грим, който става и за ежедневен поради цвета си. По-пигментирани са отколкото изглеждат на пръв поглед, а това, което най-много ми допада, е тяхната кадифена текстура, която не е ронеща се като при повечето сенки.

IMG_1452

Червилото е единственото по рода си, на което досега съм попадала  – то е съчетание между два гланца за устни, което ухае на рози. Във вътрешната страна е пигментираният цвят (много приятно розово), а от външната е блестящ и безцветен гланц, който нежно обгръща основния цвят. Двете заедно се смесват, създавайки една изключително комфортна и мека за носене формула и един красив и същевременно нежен цвят за офиса, среща с момичетата, а защо не и целувки?!

IMG_1446IMG_1450IMG_1451

Палитрата и червилото, изпозлвани заедно, създават един пролетен изглед и са перфектни, съчетани заедно. Неслучайно колекцията се казва Romance is in the Air, защото цветовете намекват за романтика. С една красива розова рокля и с букет рози/божури, сякаш сте модел от пролетна колекция на известна марка.

Аз се чувстврам романтично отнесена в един розов свят. Нищо, че времето е мрачно. А пък, може би, е точно, защото времето е мрачно:)

IMG_1966

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.