Uncategorized
PROVO-кирай себе си. Заслужава си.

PROVO-кирай себе си. Заслужава си.

Сигурно сте забелязали, че изпитвам сантимент към CATRICE. Това, може би, е единствената, по – „масова“ марка в декоративната козметика, за която пиша. Има си причина и това е, че съотношението на цена-качество при тях е мнооого в полза на второто.

Колекцията PROVO ми беше най-интересна (в момента с нетърпение очаквам HOLOGRAPHIC, която ми е също толкова, ако не и още по-интересна) заради името си и смелите си цветове. На пръв поглед те са доста смели, именно подтиквайки те да провокираш себе си. Аз приех това предизвикателство, за което ми помогнаха и от марката, като ми изпратиха тези три прелестни продукта – пудра за обем за мигли, обмре руж и cushion червило за устни.

Какво има още в серията:

catr1.PNG
Скрийншот от онлайн магазина www.dodis.bg
cart2.PNG
Скрийншот от онлайн магазина www.dodis.bg

Продуктите се намират за следния адрес, от където могат да бъдат закупени: https://www.dodis.bg/catrice-provo.html

А сега малко и за „моите“ продукти:)

Cushion червило и защо го обожавам!

IMG_1462.JPG

– цветът! цветът! цветът! Цвят, който може да се „наслагва“, като се променя от по-светъл (с едно нанасяне) към по-тъмен (с многократно нанасяне). Лично аз го обикнах в момента, в който го пробвах.

– трайността! Издържа доста време, въпреки консумацията на напитки и храна, часовете с хубаво червило са ви гарантирани.

Единствената ми забележка към него е, че леееко изсушава устните, но това може да се коригира с безцветен гланц за устни отгоре или леко тонираните балсами за устни, които са толкова популярни тази пролет.

IMG_1458.JPG

Пудра за обем за миглички

За този продукт не мога да кажа много, за което се извинявам:) Проблемът е, че в момента тествам около три спирали, които са толкова жестоки сами по себе си, че не се нуждаят от пудра за обем. Тоест тествайки продукта с тях, няма никаква разлика, като това е заради превъзходното качество на самите спирали. Убедена съм, че при друга спирала ефектът ще е забележим (но, честно казано, не ми се „изневеряваше“ на моите спирали, за да си купя друга, само за теста). Разбираемо:) Продуктът е много интересен. Нанася след след като веднъж нанесете спирала – > слагате го него -> отново нанасяте спирала. И voila! имате кукленски мигли, дори и без да имате най-прекрасната спирала.

IMG_1460.JPG

Омбре руж и защо да не се плашите от цвета

Първо: не се плашете от цвета! Не е толкова наситен, колкото изглежда:)

Обожавам омбре продуктите (и не, не само защото косата ми има такъв ефект). Харесва ми да ползвам или само от светлата част, или само от тъмната, да експериментирам върху устни, върху клепачи и т.н. Аз ви съветвам да PROVO-кирате себе си с този руж и да тествате как ви седи, без да се плашите от цвета. Особено на бяло кажа, стои убийствено. Особено в съчетание с cushion червилото за устни. Контастът кара лицето ви да изпъква, а бузките ви да бъдат много приятно поруменели:)

IMG_1463.JPG

 

И нека пролетта започне сега!

Нищо, че другата седмица зимата ще се завърне за малко. Но се надявам да е, за да ни каже чао чао:)IMG_1464.JPG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.