#КРАСОТА
Deck the SNOWBALLs with boughs of holly, Fra la la la la

Deck the SNOWBALLs with boughs of holly, Fra la la la la

Малка поредица за супер яките подаръци, които получих/си подарих за моя рожден ден. Той се пада точно, когато започват коледните празници, украса, комплекти, колекции и т.н. и обикновено имам страхотен избор от неща, които да желая или да си самоподарявам.

Започвам с колекцията на M.A.C – Snowball. Тя е прекрасна, много блестяща и много празнична. Не мисля, че някъде вече я има налична, може би само отделни бройки от отделни продукти, за щастие аз бях от първите, които се запознаха с нея, още в първия ден, когато излезе.

IMG_0836-1

Хайлайт пудра в розово със снежинка

Този продукт е върхът! Толкова е нежен, толкова rose gold (дооооста популярен цвят). Това е третата ми лимитирана пудра на M.A.C и тази Коледа и изобщо през празниците ще съм само с нея като хайлайтър – колкото и да нямам желание да я докосвам, за да не я развалям.

IMG_0831-1IMG_0807

Rose gold несесер с подобна на играчка за елха топка с пайети

Несесер, в който ще си държа всички красоти на M.A.C. В комплекта има сенки – лимитиран цвят, както и очна линия – лимитиран цвят и кремообразен продукт с леки брокатени частички, който може да се ползва и като гланц, и върху клепачите. IMG_0820-1

Сенките са великолепен цвят, който си отива на всичко и който може да се ползва точно под веждите за озаряване и за подчертаване на цялостния грим на очите. Седят меко, нежно, кадифено.

 • Текстура – релефна и удобна.
 • Цвят – великолепен.
 • Пигментация – средна.
 • must-have? категорично!

Очната линия е черна с блестящи сребърни брокатчета, като накрайникът е мек, не е от твърдите като на очните линии, които обожавам (Rollerwheel на M.A.C и Pretty Little Eyeliner на Estee Lauder). Много е коледна, много е свежна, много е празнична! Определено ще блеснете (буквално) с нея на всички фирмени и други коледни партита, на които сте канени. Особено на Нова Година, която е силно „глитърен“ празник.

 • накрайник – за мен не е много удобен.
 • цвят – жесток!
 • пигментация – средна. Ако искате много черна очна линия и сте почитатели на такива, пробвайте тази върху вашата черна. Тази е по-дискретна и по-сребърна, отколкото да е наситено черна.
 • must-have? определено!IMG_0825-1

Продукт за устни и клепачи – ще го изям. Мирише захаросано, а повърхността му ми прилича на лед, върху който се карат кънки. Разкошен продукт с изключително дискретни брокати, който може да носите не само на Коледа, а и всеки ден като мек и нежен гланц или като „запечатващ“ сенките продукт, който да им придаде по-влажен вид.

 • текстура – божествена и вкусна;
 • цвят – дискретен, като за слушали момичета:)
 • пигментация – цветът, макар и да розовее е почти безцветен, но същевременно умерено блестящ, абе…трябва да го пробвате 🙂
 • must-have? heaven, yeah! и не само за празниците.
  IMG_0840-1
  Отляво надясно: хайлайт пудра, гланц, очна линия и сенки (стайна светлина)

  IMG_0842-1
  Отляво надясно: хайлайт пудра, гланц, очна линия и сенки (външна светлина)

Блестяща Коледа ви желая,

Диди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.