Uncategorized
ЛЮБИМЦИ ЗА ОКТОМВРИ <3

ЛЮБИМЦИ ЗА ОКТОМВРИ <3

IMG_0691-1Това са моите любимци за изминалия месец. Трудно ми беше да избера само тях, но те наистина са best of the best. Това са продуктите, които най-много ме впечатлиха и които ползвах най-често. Мнението ми е реално и не е повлияно от която и да е марка:)

Категория ботуши: Steve Madden!

Тези страхотни гумени ботуши с отличаващ се червен цип отзад бяха най-носените от мен ботуши за октомври. Великолепни са, закупих си ги от фейсбук група на смешна за тях цена. Истинска находка, обожавам ги, защото спират дъжда, страшно стилни са и…марката, много ясно:)

Категория бижута и аксесоари: Arcobaleno!

Обичам тези бижута, казвала съм го и в друг пост. Диадемата с разкошни тъмночервени цветя си я закупих на Базара на изкуствата в Grand Hotel Sofia, където отидох главно заради тях и мацката, която ги прави. Тази диадема я бях запазила още преди няколко седмици. В допълнение, момичето ми подари (да, подари!) този страхотен чокър с шевици. Ще ги нося още мнооого месеци.

IMG_0707

Категория: Червило

Най-любимата категория на Токче & Червило! Червеното омбре червило на Dior – Double Rouge в най най най обичания от мен 999 Matte цвят. Много страстно, много изкусително и много есенно-зимно. Обожавам го.

IMG_0704

Категория: Грижа за кожата

Продължаваме отново с Dior, този път с продукт от гамата за грижа за кожата – прахообразната ексфолираща пудра от Hydra Life колекцията на марката – много отдавна я исках, през този месец най-сетне имах възможността да си я закупя. Страшно фина, с много приятен аромат, нанася се на влажно лице и може да я позлвате като 1-минутна маска. Ефектът е wow – блестяща и озарена кожа, дори без основа за грим!

IMG_0706

Категория: Спирала

Какво е пост за любимци на месеца и без M.A.C? Върховна спирала – от опаковка до действие. Black & Bold е с кадифени надписи, коралото-червена капачка и най-хубавото – две четки. Много мразя да слагам спирала върху долните клепачи, тъй кто постоянно я размазвам, но пък това така отваря погледа…На помощ дойде тази спирала с две четки – за горни и долни мигли. Чудна е!

*спиралата е PR продукт. Това не влияе на влюбването ми в нея.

IMG_0705

Категория: Лице (фон дьо тен)

И отново M.A.C! Този фон дьо тен го купих средата на септември месец, тъй като кожата ми се беше променила – и като вид, и като цвят след раждането, а и след летния сезон. Бях отишла към M.A.C за друг фон дьо тен, но консултантката ме убеди, че този е за мен. Много се радвам, че я послушах – това е „мой“ тип макиаж – стои много часове, покрива всичко и изобщо не се различава от кожата в зоната на брадичката (нещо, което много ме дразни).

IMG_0703

Категория: Лице (озаряващ продукт)

Постът за любимци не е същият, ако няма и продукт на Douglas. Знаете каква слабост са ми. А и пускат все по-нови и по-прекрасни неща. Тук е моментът да кажа, че за КОледа ще съм тотално разорена 😀 Много красива палитра – и като опаковка, и като цветова гама за озаряване на тема на лицето. Перфектен продукт за строубинг, може да ги позлвате и като сенки. Нюансите на нежни, прахообразни и разнообразни. Комбинирайте смело!

*палитрата е е PR продукт. Това не влияе на влюбването ми в нея.

IMG_0702

Категория: Аромат

Guerlain. Mon Guerlain. Моят аромат. Определено в моят ТОП 5 за вечни времена при женските аромати. Обожавам го, единствената причина да не го ползвам постоянно е, за да си го имам за повечко време. Много е подходящ точно за това време: есен – зима. Развива се прекрасно и стои различно върху всяка кожа, което наистина на практика го прави достоен да бъде наречен от всяка дама – „моят“.

IMG_0701

Запечатано с целувка,

Диди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.