Uncategorized
FULL BOX OCTOBER: MY <3 BOX

FULL BOX OCTOBER: MY <3 BOX

Бързам, преди да е свършил месеца, да ви споделя за най-любимата ми кутия досега – октомврийската! Още когато ходих до офиса на куриерската фирма забелязазах, че кутиите са доста по-тежички от обикновено. Викам си – това ще да е някой душ гел или лосион за тяло. Но каква беше моята изненада, когато видях, че това са свъщност шампоан и балсам на моята любима марка L’Оccitane!

IMG_0626

IMG_0603

Тази марка е с доста висок клас и е трудно да си я позволим, но за сметка на това е с безупречно качество. А и тамън ми бяха свършила шампоанът и балсамът и се чудех какви да си взема. В кутията открих шампоан и балсам от марката в ПЪЛНИ! 300 мл. размери. Ароматът им е на цветето воден хиацинт (водолюбимо растение по бреговете на река Амазонка). И двата продукта са с нежен, деликатен аромат, правят жестока пяна и оставят косата чиста и хидратирана. Подходящи са за всеки тип коса. Ако ги купувате отделно, цената им би била по 24 лева всеки.

IMG_0607IMG_0609

Постоянно надувам главите на хората колко страхотно нещо са кърпичките за премахване на грим. Няма да крия, че моят фаврорит са тези на Douglas, но обикнах и марката Manuka Doctor покрай страхотните им маска и серум, които намерих в предишни издания на Full Box. Тези кърпички не почистват толкова добре, колкото тези на Douglas, но имат други предимства. По-нежни и по-деликатни са, балансират и хидратират кожата. Тоест, ако имате много малко грим за премахване и сте в движение – това са вашите кърпички, изглеждат наистина натурални, макар че не ги препоръчвам за тежък грим. Пълноразмерен продукт са (25 бр.), които биха стрували 12 лв. ако ги закупувате отделно.

IMG_0610

Още нещо от Manuka Doctor – Apirevive Rub Ease balm – балсам с дъх на мента, предназначен за масаж и затопляне на болезнени участъци от тялото. Все още не съм го порбвала, но ароматът му е жесток! Много приятна мента. Ще излъжа, ако кажа, че искам да го пробам (това ще да означава, че съм схваната и ме боли, а аз мразя да съм така), нооо съдейки по начина ми на живот, най-вероятно скоро ще ми се наложи 😀 Убедена съм в качеството на тази козметика, заради двата продукта, които вече съм пробвала и ме спечелиха – убедена съм, че и този ще бъде такъв! Пълноразмерният продукт е 60 мл. за 34 лв., а количестото му в кутията е 25 мл.

IMG_0620

За хората, които дори и да искат, не могат да мият косата си достатъчно често, препоръчвам сухи шампоани. Преди време бях използвала и една пудра на Schwarzkopf, от която не бях особено доволна. Поради тази причина, дори в началото бях много скептична към сухите шампоани. Вече ги обожавам,  най-вече Batiste <3. Но и тази пудра ми направи много добро впечатление как се „държи“. Значи, онзи ден, бързах за едно изложение (за него в друг пост) и преди да изляза, осъзнах, че покрайх бебето вече трети ден съм с немита коса. Викам – чудесно – ето ти повод за пудрата от Full Box – TRESemme Texture Style Backcomb Dust. Сложих си я в корените, поразроших малко и без това несресаната си коса и УАУ – обем! Даже получих комплименти, че изглеждам добре! Следващата ми цел е да я пробвам на къдрици:) Продуктът в кутията е пълноразмерен на цена от 12 лв. за 10 гр.

IMG_0614

И, на последно място – водоустойчива спирала на Make Up Academy. Кой е казал, че есенно време не ни трябва водоустойчива спирала? Че какво като не е лято:) От марката обещават, че спиралата придава обем, дължина и красиво извити мигли, като не се размазва. Моята все още е опакована и ще си остане така, тъй като в момента позлвам едновременно три коя от коя по-любими спирали и няма да имам възможност да тествам тази. Но пък ще зарадвам някоя приятелка за Коледа, защо не и за Хелоуин <3 Продуктът е пълноразмерен, на цена от 9 лв. за 4мл.

IMG_0622

Скъпи Full Box,

Моля, постарайте се кутията за ноемрви да е повече от жестока, защото тогава имам рожден ден, на всичко отгоре е и юбилей!

 

Запечатано с целувка,

Диди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.