Uncategorized
THIS NIGHT IS GOING TO BE LEGEN (IN A MONTBLANC STYLE) DARYYYYY

THIS NIGHT IS GOING TO BE LEGEN (IN A MONTBLANC STYLE) DARYYYYY

Montblanc e любимата ми марка за мъжки аромати. Няма аромат, който да не ми допада. Начело, разбира се, е Emblem. За мен той е един от ТОП 5 любимите ми мъжки аромати на всички времена. Тази есен, Montblanc добавиха едно красиво бижу за мъже-ценители в портфолиото си. Нека приветстваме Legend Night сред любимците на мъжкото шкафче и да си пожелаем още повече легендарни нощи с него.

IMG_0520-1

Да проследим Мъжът Legend

2011 г. : Ражда се парфюмът Legend.  Безспорно емблематичен аромат и уникална рекламна визия, запечатана от Питър Линдберг. Харизматичен, едновременно и самоуверен, и вдъхновяващ.

2015 г. : Сагата продължава с лансирането на Montblanc Legend Spirit, свежа и дръзка версия на парфюма.

2017 г. : Една по-тайнствена страна на необикновения джентълмен. Този нов елегантен парфюм пресъздава нощните аспекти от неговия характер – Montblanc Legend Night.

IMG_0526-1

Всяка нощ с Montblanc e легендарна и запомняща се. Той е зрял, мил и добър, със закачливи трапчинки и пламък в очите. „Легендарният“ мъж е представен в по-интимна атмосфера. Ранна привечер и той току що се е срещнал с приятелите си в любимия си клуб в Лондон или пък на благотворителна вечеря в Хонконг. Бизнесмен и с находчив характер. Минималистичната му елегантност е неудържимо привлекателна. Неговото магнетично присъствие говори само за себе си. Думите му се чуват, а очите му омагьосват.

Източник: Montblanc

Ароматът

Създаден от талантливото дуо Антоан Мезондию и Оливие Пешю, които си поставят за “харизмата на този, който го носи”, тази парфюмна течност е магнетичен дървесен парфюм, свръхмъжествен, без да бъде агресивен.

Блестящи връхни нотки на салвия и мента, подчертани от студените подправки (кардамон) и искрящ бергамот, разкриват свежата и жива връхна нотка на парфюма.

Балансиращи сърдечните нотки на кедрова дървесина, блендирана  с флоралната тоналност на лавандула и леко кадифеното ухание на виолетка.

Запомнящ се харакер, изграден от контрасти в базови нотки на ветивер и дървесина пачули, дълбочина на мускус и кадифена черна ванилия.

IMG_0530-1

И (любимото ми!)  Флаконът

Амбров цвят, реминисценция на дървесината като върховен автентичен материал или като цвета на възпламеняващ ликьор.

Емблемата, вдъхновена от снежния връх Монблан е гравирана релефно върху черния метал в горната част на флакона и на неговия стопер и символизира най-високите стандарти на качество и съвършенство.

Кутията, декорирана в същите конячни тонове, е отражение на инкрустирана кутия, в която нашият мъж съхранява своите безценни аксесоари. Нейната дълбока метализирана повърхност отразява светлината. Името се откроява в златно с елегантната си калиграфия.

IMG_0532-1

 

Красота!

Имам едно изречение за аромата (който стана любим на мен и кръг от добри приятелки): Една легендарна нощ, върхова като самия Монблан и мъж който ще ви извиси на 4810 м. височина.

Запечатано с целувка,

Диди.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.