Uncategorized
I am so excited…Let’s go green <3

I am so excited…Let’s go green <3

Да започнем с това, че обожавам цветни спирали, както и зеления цвят. И после, не е никак чудно, че едвам изчаках да заредят тези уникални спирали по веригите, за да си взема. Отдавна мечтаех за зелена. Досега най-големият ми фаворит в цветните спирали беше Eccentrico на GAB в цвят Navy – вскеи, който е запознат с грим продуктите на тази иконична марка, ще потвърди думите ми. Цветът не, че е не е хубав, просто трудно се забелязва, че е син. Иначе за обем и дължина, няма какво да си говорим – абсолютен бест ъф дъ бест!

IMG_0489-1

Е, да, обаче аз исках цвят! Още преди повече от година, в един неглиже-разговор най-добрият гримьор, който познавам (ти си знаеш коя, си, Весе :*) ми каза „Ако искаш истински цветна цветна спирала – YSL е марката“. Да, правилно. Тази спирала наистина е грим за миглите – тя, както и всички останали нюанси от гамата на Vinyl Couture се справят страхотно с оцветяването, освен с всичко останало, което ще искате от една спирала.

IMG_0476-1

Цветът, който аз взех се казва I’M THE EXCITEMENT, всички цветове от серията имат все така интересни названия. Ще намерите: I’M THE TROUBLE, I’M THE FIRE, I’M THE MADNESS, I’M THE CLASH, I’M THE ENDLESS, I’M THE UNPREDICTABLE, I’M THE ILLUSION, I’M THE STORM…все доста креативни имена, по мое скромно мнение.

ГАМАТА

Източник на фотосите: Интернет

Дали не са всички цветове just adorable? Да ви кажа, много ми беше трудно да си избера само един цвят….

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ , ОБИЧАМЕ И ПОЧИТАМЕ ТАЗИ СПИРАЛА?

  • наистина придава цвят на миглите!
  • грижи се за миглите, благодарение на четири масла: арганово, картаново, сладък бадем и рициново, които подхранват миглите и ги правят лъскави и здрави;
  • неустоим обем, страхотна дължина;
  • страхотната иконична четка
  • самочувствието ти, което ще бъде подхранвано от многобройните комплименти на живо и лайковете на селфитата ти във фейсбук.

НЕ СИ ВЗИМАЙТЕ ТАЗИ СПИРАЛА, АКО СТЕ скучни, зависими, живеещи в клетка, ограничени особи, които не обичат да експериментират със себе си, да пътуват, да се развиват и да се обичат, каквито са.

НО сред вас няма такива, знам!

Вие сте иновативни мацки, господарки на себе си и на днешния ден, на които светът е в краката ви, всеки ден се променяте и искате динамични продукти, които да са заедно в вас и да ви помагат да се справяте с ежедневни и всекидневни перипетии. Да, забързани бунтарки на новото време и от новото поколение, тази спирала е за вас.

Завладейте света с нея!

IMG_0493-1

Намигвайки със зеленикави и дълги мигли,

Диди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.