Uncategorized
NEW YORK, NEW YORK…ОБИЧА COACH!

NEW YORK, NEW YORK…ОБИЧА COACH!

Coach е марка, която познавам отскоро, но бързо се превърна в моя любима за женски аромат (имам си няколко мострички и си ги пазя за специални случаи). За мен беше повече от приятно да се запозная и с мъжката половинка на аромата. Когато за пръв път видях марката, беше в интернет пространството, след представянето й на парти по случай лансирането й в България. Влюбих се във флакона – просто няма такова бижу.

Какво всъщност е COACH?

Oснован като мъжки бранд за кожени изделия в New York, New York през 1941 г., в последствие се превръща в световна fashion къща. Tрадиция на Американска къща за кожени изделия сe преплита с модерни младежки вибрации, с акцент върху индивидуалността. Изключителните кожени аксесоари на Coach, било то портфейли, уикенд чанта или моторджийско яке, стават още по-красиви с времето. Затова е и страхотното кожено етикетче, красящо флакона. Напоследък около мен все повече хора карат мотори и се паля по техния начин на живот – скорости, свобода и кожени якета. Мисля да направя статия и за това, но нека се съсредоточим върху най-подходящият мъжки аромат, докато сме на мотора.

COACH_Men_s_Fragance_BTS_010
Якето <3 Източник: Coach

МЪЖЪТ

Аромат, който лъха на свобода и авантюризъм. Достоен за Града, който никога не спи, мъжът-COACH e изпълнен с енергия и вятър в косите. На фона на емблематичните сгради на Голямата Ябълка (сгради, приютили толкова романтика, любов, срещи и трепети) ви представяме мъжките размисли и усмивки. Мъж, който владее града. До него няма жена, любовта му е свободата и…градът.

COACH_Men_s_Fragance_BTS_002
Широка усмивка 🙂 Източник: Coach

ФЛАКОНЪТ

Преливащо тъмносиньо стъкло, отразяващо емблематичните кодове на Coach, издигайки автентичния американски бранд и отдаващ почит на неговата богата традиция. Спрей-капачето в тъмносив метал е с формата на завъртаща се закопчалка, преповтаряйки характерната закопчалка на чантите Coach – елемент, въведен от първия креативен директор на Coach през 1954 г. Висулката-етикет добавя отличителен финален акцент, отразявайки тези, слагани на всяка чанта Coach от 1970 г. насам. Конят и каляската, постоянен символ на майсторството на Coach, който напомня за продължение на традицията на майсторите в изработката на кожени изделия и конски впрягове в Ню Йорк, е деликатно гравиран върху флакона. Обожавам!

COACH_Men_s_Fragance_BTS_097_R
Флаконът <3 Източник: Coach

АРОМАТЪТ

На мен ми мирише на кожа и…свобода! Но свободата е комплекс от ароматни нотки и акорди. Сладост от  хрупкава и искряща зелена круша Наши с мек полъх от кардамон. Подпис с плътна база от ветивер, подчертано от аромата на кожа и амбъргри.

  • Връхни нотки: Зелена круша Наши, Бергамот, Кумкуат
  • Сърдечни нотки: Кардамон, Кориандър, Здравец
  • Базови нотки: Ветивер от Хаити LMR, Кожа, Амбъргри

ГЕРОЯТ

Креативният директор на Coach Стюарт Веверс избира Джеймс Франко за лице на кампанията. Познаваме го като най-добрия приятел на Спайдърмен – добър герой, въпреки всички перипетии пред приятелството им, от 128 часа – катерач на ръба на оцеляването, притежаващ желязна воля. Лицето му и обаянието му помагат да представи този страхотен аромат, който градът обича. Вижте тук прекрасната симбиоза между Джеймс и Coach в приказката, наречена Ароматът и градът.

COACH_Men_s_Fragance_BTS_014
Владее New York. Източник: Coach

Запечатано с мечта,

Диди.

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.