Uncategorized
Life Is Like A Box Of Beauty <3

Life Is Like A Box Of Beauty <3

Животът е като кутия, пълна с…красота! Малко в стил ала-Форест Гъмп, днес статията е посветена на една кутия „пълна с красота“, а именно FULLBOX (Fullbox).
Първо заповам с уточнението, че този пост е лееекичко закъснял, тъй като вече е месец юли, а ще говорим за юнската кутия. Причините са две – първо, че блогът ми стартира доста скоро и нямах много време да пиша, и второ – от марката доставят кутиите между 15-то и 20-то число на месеца и докато опишем самата кутия (още повече и да пробваме продуктите), тя взела, че се е изчерпала. Все пак съдържа 6 козметични продукта (в реален размер и миниатюри) които, за да бъдем обективни, трябва да пробваме поне няколко пъти. Отчитам го като слаба страна на бранда, тъй като по мое лично мнение, една такава кутия трябва да пристига около 1-во число на месеца, или като списанията – в края на предишния месец.
Моята кутия пристигна на 21-ви юни и изглеждаше ето така:

Ох, не мога да не призная, че бивайки жена, още повече обсебена от кутийки с неизвестно съдържание, супер много се кефя на такива неща. Това е втората кутия, която поръчвам от Fullbox, но за майската съвсем нямаше как да пиша. Много ми харесва съчетанието на сатенената панделка с цветовете на логото. Цената й е 29 лева, доставката е 2,99 лв. за офис на Speedy и 3,99 лв. до адрес. Съдържа козметични продукти за повече от стойността на кутията, като всеки продукт е описан като дейстиве/цена/милилитри на картонче, което предхожда красивото лилаво тишу, в което са обвити продуктите. В случая, стойността им беше 105 лв. – изчислено от бранда.

Първият продукт, който е, така да го наречем, „главен“ винаги се разкрива на 1-во число от месеца ( в конкретния случай – първи юни) и е единственият, който бива разкрит, всички останали са тайна. При тази кутия, продуктът беше ApiNourish Rejuvenating Face Mask на Manuka Doctor – подхранваща маска за лице с пречистена пчелна отрова и новозаландски мед манука, която спомага за намаляване на фините линии и бръчки, хидратира в дълбочина и
подпомага естествената клетъчна регенерация и подновява увредените кожни клетки. Това, което не ми хареса при този продукт беше, че никъде не беше обявено, че продуктът няма да е в оригинален размер и бях малко учудена от размера на бурканчето.

 

 

 
Вторият продукт е серум на същата марка – интензивно борещ се с несъвършенствата, хидратира и успокоява кожата, както и се бори с фините бръчици по лицето. Размерът му е 15 мл. (оригинален размер 30 мл. на цена 50 лв.). Маската е с размер 25 мл. (оригинален размер 50 мл. на цена от 107 лв.). Пробвах и двата продукта и наистина смея да твърдя, че са страхотни! След раждането кожата ми от мазна с несъвършенства се превърна на суха с несъвършенства, което е възможно най-неприятният вариант, тъй като всичко, което лекува несъвършенства много изсушава кожата. При тези продукти хидратанцията определено е на нужното ниво, а кожата е супер гладка, мекичка и хидартирана. Маската попива изключително бързо и кожата я „пие“ с наслада 🙂 А серумът е прекрасният завършек на ритуала. 

 


През останалите продукти ще мина малко по-бързичко, тъй като все още не съм успяла да ги пробвам.
Спрей за морски къдрици – супер интересен продукт, вече съм пробвала такъв на John Frieda миналото лято и косата ми беше сякаш съм излязла от соленото море, както се казва с вятър и сол в косите. Надявам се този на TONI&GUY да е още по-добър и дори и да го пробвам вкъщи, пак да се чувствам като русалка:) Размер във Fullbox – 75 мл. (оригинален размер 200 мл. на цена 25 лв.)
Шампоанът, който беше в кутията ми, се различаваше по описанието на картончето с това, че моят беше за нормална коса, а картончето гласеше, че ще получа за урведена коса. Бих искала да вметна, че е хубаво всяко картонче да е персонализирано спрямо кутията. Най-вероятно от бранда не са имали еднакви продукти за всички кутии, но за да бъдат „изпипани нещата“ е добре описанието да си е спрямо кутията. Просто препоръка:) Размер във Fullbox – 50 мл. оригинален размер 250 мл. на цена 20 лв.)

Продължаваме с още един продукт, който се различаваше от описанието – аз получих Malibu Lotion SPF 10 – слънцезащитно мляко с нисък фактор. Още не съм го пробвала, тъй като кожата ми е доста светла и ползвам 30 или 50 фактор, но ако успея да добия някакъв по-приличен тен това лято, ще го използвам като продукт върху вече потъмнялата ми кожа. Въпреки това, ароматът и текстурата му са доста приятни. Според описанието от картончето, обаче, трябваше да получа Malibu Dry Oil SPF 15 (на което, честно казано, бих се зарадвала повече, тъй като факторът е по-голям, а и обожавам сухо олио:) ). Размер във Fullbox – 100 мл. (оригинален размер 100/200 мл. на цена съответно 10лв./15 лв.)

И последният артикул е молив на Technic в пълен размер с комплимент острилка. Този жест много ме зарадва, тъй като често си губя острилките и беше супер, че си върви с такава. Не знам кога ще дойде и неговият ред за проба, тъй като аз съм малко капризна на черни моливи и започвам следващ, когато изхабя предишния, а засега имам такъв, който ползвам и съм много доволна от него. Иначе с марката за пръв път се запознах от майската Fullbox кутия, когато вътре открих кремообразна и блестяща основа за сенки, която страшно ми допадна и предполагам моливът няма много да отстъпва нито за класа, нито за цената си, която е 10 лв.
С нетърпение очаквам и юлската кутия, за която разкритият продукт е на KIKO Milano – марка, която съм срещала в Италия и Испания и много, много харесвам.

Запечатано с целувка,
Диди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.