Uncategorized
О, СТРАСТ МОЯ

О, СТРАСТ МОЯ

Всеки, който ме познава, знае моята слабост към M.A.C <3 Дори димполмната ми работа, когато завършвах магистратурата си по Бранд мениджмънт, беше посветена на тази марка. Ами, обичам ги тези хора, какво да направя – правят живота и света по-красив. А това лято ще бъде още по-красиво с OH, MY PASSION! Pearlmatte Face Powder.

 

Само като погледна тази пудра-хайлайтър-ръж-бронзър се активират вкусовите ми рецептори – то не са ананаси, не е манго, не е кокос. Опаковката е повече от уникална, направо ти се иска да грабнеш нея, един цветен бански и една слънчева шапка и да се чекираш към Хонолулу. Ех…
Пудрата е мултифункционална и, за разлика от повечето мултифукционални неща (нали знаете – много функции – по-малка ефективност на всяка от тях), тук имаме страхотна симбиоза от цветове, с които може да си играете като художник върху платно. Аз лично, обичам да експериментирам и да нанасям подобни продукти и върху устни, и върху клепачи.
Това е вторият подобен продукт на M.A.C, който си закупувам – предишният беше един уникален омбре-руж на серията Toledo. Казвала съм, и ще продължавам да го твърдя, че когато излезе лимитка на този бранд, тя веднага се превръща в продукт, който задължително трябва да краси лицето на всяка гримо-холичка (така де, като мен). Иначе после само ще съжалявате, че навсякъде се е изчерпала.
Продуктът помага да добием естествен загар на кожата си, да я озарим, да я накараме да изглежда свежа и целуната от слънцето…магнит за всякакви целувки. Това е пудра, която ще те кара всяка сутрин, след като се погледнеш в огледалото, да намигаш на образа в него и да си казваш, че можеш и ще се справиш днес. Тя не дава само цвят, тя дава самочувствие и идентичност. Тя е задължителна за всеки колекционер на находки в сферата на декоратичната козметика.

Какво да ви кажа, обичам ви, M.A.C и благодаря, че правим живота ни така цветен.

All Ages, All Races, All Sexes.

Запечатано с целувка,
Диди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.