Uncategorized
КОГАТО КОЛЕДА ДОЙДЕ ПРЕЗ ЮЛИ a.k.a FULL BOX JULY

КОГАТО КОЛЕДА ДОЙДЕ ПРЕЗ ЮЛИ a.k.a FULL BOX JULY

Дойде време да ви представя кутията на FULL BOX за месец юли. Този път поръчах два броя, тъй като успях да „зарибя“ една приятелка и поръчах и за нея. И тя я хареса поради същата причина – че пристига като коледен подарък. Получих кутиите миналия понеделник – 17-ти юли и се разбрахме да я изчакам, за да ги отворим заедно:) Беше доста вълнуващо. Когато тя дойде на гости започнахме да разопаковаме кутиите една по една и да разглеждаме продуктите. Този месец кутията съдържаше пет пълноразмерни продукта (в сравнение – миналите месеци получавахме 6, но някои от тях не бяха в пълен размер). Както и предположих, продуктите ни бяха едни и същи като тип, но различни като цветове и видове. Това, което ме трогна в случая, е, че всичко беше подбрано в една цветова гама. В случая получихме лак, руж, гланц за устни, спрей за тяло и маска за лице, като първите три продукта за всяка от нас бяха различни и си пасваха абсолютно цветово! Другото, което ми направи впечатление беше, че цветът на панделката се различаваше и този път обхващаше цялата кутия, като правеше кръстоска – което е много по-красив и класически дизайн. Да започваме с продуктите, за които държа да кажа, че ми беше много трудно да не изпозлвам преди снимките, за да останат непокътнати.

KIKO – обожавам тази марка, и според мен, в нейния клас е номер 1! Имам неща на Кико, които са купувани от чужбина и съм много, много благодарна, че от Full Box ни дадоха шанса да се докоснем до нея, без да се налага да излизаме извън границите на България.

Руж DOUBLE DECO в цвят 03 KISSIMMEE

Много харесвам ружове и пудри с 2, 3 или повече цвята, тъй като ти дават свободата да експериментираш с който и да е от цветовете и да ги позлваш и за сенки, и за устни…абсолютна свобода. Двата цвята, които получих аз, бяха златисто (може да се използва като сенки и като брознант) и розово. Смесени изглеждат също много добре. Златистото пасва страхотно върху клепачи и скули, а розовото е твърде смело за мен, за да го използвам индивидуално като руж, но пък става за устни и сенки. Комбинирайте смело!

Цена за 4 гр. – 30 лв.

Гланц URBAN SHEER LIPGLOSS в цвят 01 SOFT HYDRANGEA

Това е цветът, който смених с моята приятелка – да, моят беше по-розов и повече отиваше ружа, но аз съм твърд любител на кораловото и този цвят ми пасна много повече. Не е наситен, много хубаво хидратира устните, придава съвсем лек цвят и е подходящ както за ежедневен грим, така и за опушен, за да бъде акцентът изцяло върху очите. Чувството – мекичко и приятно. Опаковката също е грабваща – прилича ми малко на колеженска униформа:)

Цена за 1,5 гр. – 15 лв.

Лак за нокти CIATE в цвят 059 ladylike luxe

Опаковката е абсолютно в мой стил – харесвам всичко, което има панделка, цветенце или нещо друго, ей така „за разкош“. Цветът – златист, за да подхожда на ружа, на лятото, както и почти на всеки тоалет.

Цена за 13,5 мл. – 20 лв.

Спрей за тяло I LOVE…Coconut and cream

Кокосът определено е един от любимите ми вкусове, както и един от вкусовете на лятото. Неведнъж съм казвала, че през топлия сезон е много по-добре да се ползва освежаващ спрей за тяло, вместо парфюм, който е по-свеж, по-лек и можем да го носим със себе си, без да ни тежи. Когато го пробвахме с моята приятелка върху ръцете си тя каза: „ох, не мога, ще си изям ръката, мирише на вафли!“. Да, наистина мирише на вафли…и всеки ще иска да ви изяде с него 😉

Цена за 100 мл. спрей – 9 лв.

Маска за лице MONTAGNE JEUNESSE – Very Berry

Призвам, че все още не съм я пробвала, но от марката обещават да е нежна към кожата, да я оставя освежена и мека и да ухае на боровинки. Това, че е натурална е също голямо преумущество, размерът й също – обичам такива маски, които са за еднократна употреба (е, най-любими са ми Шийт-маските), защото може да си ги носиш навсякъде с теб и няма шанс да изсъхнат.

Цена за 15 мл. – 3 лв.

Е, друго не ни остава, освен да освежим тена и устните си с KIKO, след като сме почистили лицето си с маска, а ноктите сме окъпали в златисто, да ухаем на кокос и да улавяме слънцето и хубавите летни мигове. Очакваме кутията за август с нетърпение!

Запечатано с целувка,

Диди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.