Дойде време да ви представя кутията на FULL BOX за месец юли. Този път поръчах два броя, тъй като успях да „зарибя“ една приятелка и поръчах и за нея. И тя я хареса поради същата причина – че пристига като коледен подарък. Получих кутиите миналия понеделник – 17-ти юли и се разбрахме да я изчакам, за да ги отворим заедно:) Беше доста вълнуващо. Когато тя дойде на гости започнахме да разопаковаме кутиите една по една и да разглеждаме продуктите. Този месец кутията съдържаше пет пълноразмерни продукта (в сравнение – миналите месеци получавахме 6, но някои от тях не бяха в пълен размер). Както и предположих, продуктите ни бяха едни и същи като тип, но различни като цветове и видове. Това, което ме трогна в случая, е, че всичко беше подбрано в една цветова гама. В случая получихме лак, руж, гланц за устни, спрей за тяло и маска за лице, като първите три продукта за всяка от нас бяха различни и си пасваха абсолютно цветово! Другото, което ми направи впечатление беше, че цветът на панделката се различаваше и този път обхващаше цялата кутия, като правеше кръстоска – което е много по-красив и класически дизайн. Да започваме с продуктите, за които държа да кажа, че ми беше много трудно да не изпозлвам преди снимките, за да останат непокътнати.

KIKO – обожавам тази марка, и според мен, в нейния клас е номер 1! Имам неща на Кико, които са купувани от чужбина и съм много, много благодарна, че от Full Box ни дадоха шанса да се докоснем до нея, без да се налага да излизаме извън границите на България.

Руж DOUBLE DECO в цвят 03 KISSIMMEE

Много харесвам ружове и пудри с 2, 3 или повече цвята, тъй като ти дават свободата да експериментираш с който и да е от цветовете и да ги позлваш и за сенки, и за устни…абсолютна свобода. Двата цвята, които получих аз, бяха златисто (може да се използва като сенки и като брознант) и розово. Смесени изглеждат също много добре. Златистото пасва страхотно върху клепачи и скули, а розовото е твърде смело за мен, за да го използвам индивидуално като руж, но пък става за устни и сенки. Комбинирайте смело!

Цена за 4 гр. – 30 лв.

Гланц URBAN SHEER LIPGLOSS в цвят 01 SOFT HYDRANGEA

Това е цветът, който смених с моята приятелка – да, моят беше по-розов и повече отиваше ружа, но аз съм твърд любител на кораловото и този цвят ми пасна много повече. Не е наситен, много хубаво хидратира устните, придава съвсем лек цвят и е подходящ както за ежедневен грим, така и за опушен, за да бъде акцентът изцяло върху очите. Чувството – мекичко и приятно. Опаковката също е грабваща – прилича ми малко на колеженска униформа:)

Цена за 1,5 гр. – 15 лв.

Лак за нокти CIATE в цвят 059 ladylike luxe

Опаковката е абсолютно в мой стил – харесвам всичко, което има панделка, цветенце или нещо друго, ей така „за разкош“. Цветът – златист, за да подхожда на ружа, на лятото, както и почти на всеки тоалет.

Цена за 13,5 мл. – 20 лв.

Спрей за тяло I LOVE…Coconut and cream

Кокосът определено е един от любимите ми вкусове, както и един от вкусовете на лятото. Неведнъж съм казвала, че през топлия сезон е много по-добре да се ползва освежаващ спрей за тяло, вместо парфюм, който е по-свеж, по-лек и можем да го носим със себе си, без да ни тежи. Когато го пробвахме с моята приятелка върху ръцете си тя каза: „ох, не мога, ще си изям ръката, мирише на вафли!“. Да, наистина мирише на вафли…и всеки ще иска да ви изяде с него 😉

Цена за 100 мл. спрей – 9 лв.

Маска за лице MONTAGNE JEUNESSE – Very Berry

Призвам, че все още не съм я пробвала, но от марката обещават да е нежна към кожата, да я оставя освежена и мека и да ухае на боровинки. Това, че е натурална е също голямо преумущество, размерът й също – обичам такива маски, които са за еднократна употреба (е, най-любими са ми Шийт-маските), защото може да си ги носиш навсякъде с теб и няма шанс да изсъхнат.

Цена за 15 мл. – 3 лв.

Е, друго не ни остава, освен да освежим тена и устните си с KIKO, след като сме почистили лицето си с маска, а ноктите сме окъпали в златисто, да ухаем на кокос и да улавяме слънцето и хубавите летни мигове. Очакваме кутията за август с нетърпение!

Запечатано с целувка,

Диди.