Uncategorized
Спящата красавица и парфюмът

Спящата красавица и парфюмът

LANVIN е марката, на която няма аромат, който да НЕ харесвам, всички са „мои“. За всеки тип настроение, за всеки повод. Резонно бях запленена и от Modern Princess – аромат, отново „мой“. Честно казано, мразя думата „принцеса“, затова ми е много странно, когато някой я изпозлва като нещо позитивно. Аз я асоциирам с глезли, които само се кипрят и искат всяка прищевка да им се изпълнява и разни рицари да се борят за тях. Но тази пренцеса…тя е фурия! И още преди да гледам рекламния клип, се влюбих в този аромат, въпреки че вкючваше „принцеса“ в името си. една различна принцеса

o.40623
Оръжията на принцесата – корона и аромат. Източник: Internet

Ключовата дума е „модерна“. Дума, твърде променяща се и твърде подвластна на времето. Но модерната принцеса…това вече е друго нещо. Всички ставаме свидетели как в днешно време жените са по-силният пол (извинявайте, господа мъже) и се справят с всичко сами. Та, такава е модерната принцеса – много силна, много страстна и много харизматична. Тази принцеса е по-скоро рицар-авантюрист, но в дамско и страшно женствено тяло. След като се прибира на зазоряване, след видимо бурна и наситена с приключения нощ, отговаряща на свободния й дух, нашата принцеса облича червената рокля, гушва червената роза и чака мъжът й да я събуди с целувка. Ох, този червен цвят! Обожавам го. Страстен, изтънчен, любовен…любим!

maxresdefault
Как да не я целунеш, като ухае така? Източник: Internet

Обикновено принцесите се асоциират с розов цвят, затова и той присъстсва тук като мотив. Кристоф Рейно – създателят на тази червено-розова приказка – избира именно сорта Pink Lady, който така добре познаваме и обичаме, за да го преплете с блогоуханен жасмин. Той изпозлва технологията Firmenich, която позлволява максималко да се улови сладкия вкус на този сорт. Към тази божествена комбинация добавяме червено (че какво друго да е) френско грозде, бял мускус, орхидея и (ах, тази моя любима) фрезия. Така получаваме една флорална прелест, омайваща още с първото впръскване.

Дизайнът на флокона е с нежни извивки, верижка, която е символ на Lanvin и кутийка с умела игра на цветове. Нежно розово, чувствено червено и невинно бяло се преплитат като разностранни черти от женския характер, събрани в образя на Стефи Аргелиш. Лицето на този аромат, нашата модерна принцеса, притежава чар и urban харизма.

o.40622
Иии рекламната визия. Източник: Internet

Не я търсете по замъци и не се опитвайте да я въвличате в приказката „заживели заедно и щастливо до края на дните си“, защото тя е свободолюбива, дръзка и самостоятелна и ще спечели всяка битка. Не я предизвиквайте 😉

Запечатано с целувка,

Диди.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.