Без категория
ИКОНАТА ROUGE DIOR: 2017

ИКОНАТА ROUGE DIOR: 2017

FALL IS COMING, драги мои. По какво го разбираме ли? По новостите на една от най-иконичните марки – Dior. Тъй като блогът съдържа думата „червило“ в себе си, съвсем резонно е да обърнем внимание първо на червилата. „Кой е казал, че иконичното червило не може да се променя?“ Още през далечната 1953 година, Rouge Dior е верен съюзник на жените в техните усмивки, целувки и самочувствие. Към днешна дата, тази икона продължава да се променя, откликвайки на търсенията на съвременната жена, нейните предпочитания и страсти. Но, въпреки всичко, оставайки икона, неподвластна на времето. Това може да звучи малко като оксиморон, но от Dior го умеят най-добре. Червилото е любов, както обичам да повтарям. През тази година, от бранда излизат с нова формула за любов. Любов, преплетена с цветове. Класика плюс иноваторство и цяла сфера от цветове и ефекти се преплитат в Dior Rouge Liquid и Double Rouge.

M649_ROUGE_17_P03E_Liquide_Gamme_SP_RajMatPLV01A_L4_F39_LR
Гамата Rouge Liquid. Източник: DIOR

Dior Rouge Liquid

Цветното му въздействие е изтъкано от противоречния, което го прави още по-интересно, модно и харизматично. Металик се комбинира със сатен и мат, като покривността и издръжливостта са безкомпромисни. Кой може да сътвори такова изкуство? Dior, разбира се. Защо да го очакваме с нетърпение тази есен и да го обожаваме още повече:

 • трайност – 12 часа, благодарение на флуоресцентен червен пигмент, наречен еозин
 • лекота и комфорт при нанасяне и употреба, благодарение на синтетичен восък, силиконов ресин и гелиращ агент
 • комбинация от 4 масла, които се грижат за устните ви
 • опаковката! Страхотен, по диорски, син цвят
 • палитра, която така си играе с цветовете, че удовлетворява всеки дамски каприз – от розово-кафява, през традиционно бежово, до шоколадово розово

  M649_ROUGE_17_P04C_Liquide_Textures_L4_F39_LR
  Четирите iT-нюанса. Източник: DIOR

Дизайнерското червило ще бъде налично в 24 цвята, раздеелени в 4 категории.

Liquid Rock Matte

Течно матово червило. Или, иначе казано, моята любима формула. Предполагам и на много други жени. И Моят любим, иконичен IT цвят – 999, най-диорския цвят, както и мой най-любим. Той е сред семейството на Rock Matte.

M649_ROUGE_17_P05B_Liquide_Rock_Matte_L4_F39_LR
Rock Matte – обожавам! Източник на изображението: DIOR

Liquid Electric Metal

Металически финиш, който ще бъде като лак за…устни! В тази категория откриваме друг иконичен цвят – 979 Poison Metal, така обичаният напоследък тъмен патладжан, страхотен за есента. А и тази думичка Poison….Ах, напомня ли ви за друго страшно диорско нещо?

M649_ROUGE_17_P07B_Liquide_Metal_L4_F39_LR
Electric metal – страшно актуален. Източник на изображението: DIOR

Liquid Pop Satin

Формулата, която всички жени ще обикнат на мига. Розово-бежов нюанс, дъкготраен и сатенен. В тази категория откриваме Miss Satin, който е нежен, но при никакъв случай, не може да кажем, че е невинен. Едно непреходно, шикозно розово.

M649_ROUGE_17_P13B_Liquide_Satin_L4_F39_LR
Pop Satin – нежен, но не и невинен. Източник на изображението: DIOR

Liquid Velvet Nude

Лека и кремообразна формула, която може да стои, както и класическо, като при първите години от създаването на Rouge Dior, така и nude, или no make up-make up, който е толкова актуален през настоящата година.

M649_ROUGE_17_P08B_Liquide_Nude_L4_F39_LR
Nude Velvet – срещата на класика и съвремие. Източник на изображението: DIOR

Doble Rouge

там, където се срещат мат и металик

И не само се срещат, ами и се влюбват, бих казала аз.  Защо да го очакваме с натърпение и да се влюбим в него, щом го зърнем?

 • омбре ефект, който е много шик, модерен и авангарген в момента
 • силна пигментация и цветоулавящо металиеско сърце
 • прави устните по-обемни оптически

  M649_ROUGE_17_P14D_Double_Gamme_L4_F39_LR
  Семейството на Double Rouge. Източник: DIOR

Питър Филипс е пленен от първоначалния облик на Rouge Dior през 60-те години и прави успешни опити да съчетае тъмнината на матовия контур със светлината на металическото сърце. Резултатът от тази трудоемка, но успешна комбинация e 4 цветни семейства: забавни и изтънчени червени, закачливи корали, електрически лилаво-розови и нюд цветове, които подхождат на всеки стил на красота.

4 It-цвята

M649_ROUGE_17_P11C_Double_4textures_L4_F39_LR
Аз се влюбих, за вас не знам:) Източник: DIOR

Matte Metal 999: иконично червено с фин омбре ефект, между матово
наситено червено и златно ядро

Miss Crush 288: плътност на визията, постигнат с розово с невероятен ефект и иридисцентно ядро

Poison Purple 992: интензивно виолетово с металик сърце от златно и тъмно лилаво. Това творение е като флокона на Poison, съчетание между лукс и нощ

Jungle Beige 510: срещата на светло кафяво и сияйно виолетово, толкова нетипична, но толкова красива, оръжие, които ще ви помогне в „градската джунгла“.

M649_ROUGE_17_P06I_Double_Hero_L4_F39_LR
4 iT-цвята. Кой ви е най-любим? Източник: DIOR

Рекламен клип

Откакто гледах най-новото видео на Miss Dior и Натали Портман, си мисля, че тя е създадена да бъде рекламно лице на марката. Ето, за да се убедите сами – новото видео, в което съм влюбена!

Актрисата е рекламно лице и на новите червила. Виждаме дива, щура, рок-Натали, която позира, крие се, усмихва се, РАДВА се на живота, с устни облечени от Dior.Натали feels good:) Е, как да не си кажем #IFEELGOOD, сега?

Нищо, че лятото мина, мислете за нов сезон, нови възможности и нови приключения. Щом новостите на Dior са на път, значи есента ще бъде вълшебна!

Запечатано с целувка,

Диди.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.